Logo Autodealerstickers.nl - Alle soorten stickers voor autodealers

Veel gestelde vragen

Stickersoorten

Full color stickers, zijn stickers die met de nieuwste groot-formaat printers geprint (bedrukt) worden. De kleuren worden opgebouwd uit vier hoofdkleuren cyaan, magenta, yellow en black. Ze worden vaak gebruikt voor branding, promotie en decoratie, waardoor ze visuele boodschappen op voertuigen en promotionele materialen effectief overbrengen.

Met tekst stickers hebben we het over stickers die vrij gesneden worden doormiddel van een industriële snijplotters. Hierdoor ontstaan er mooie losse letters en zijn ouderwetse vierkante stickers met witte achtergrond verledentijd.

Prijsstickers zijn stickers waar u als autodealer zelf de gewenste verkoopprijs kan invullen. Ze worden voornamelijk gebruikt door autodealers of retailers om de prijs van een product aan te geven. Hierdoor kunnen klanten snel de prijs aflezen.

Staat de sticker die u zoekt niet op onze website? Geen probleem, want wij kunnen de sticker wel maken voor u. Neem contact met ons op, zodat wij de sticker die u zoekt kunnen maken.

Stickers zelf plakken

Het plakken van stickers is niet moeilijk. Als service sturen wij altijd een handleiding mee bij iedere bestelling. Hierin staat precies hoe u het beste en makkelijkst stickers kunt plakken. Twijfelt u over het plakken van een sticker? Neem dan contact met ons op.

Jazeker. Alle stickers die wij leveren kunnen zowel binnen als buiten gebuikt worden. Wind en/of regen hebben geen invloed op de hechting van onze zelfklevende stickers.

De ondergronden waarop onze stickers geplakt kunnen worden zijn: glas, hout (gelakt en glad), beton, karton, metaal (aluminium, staal), plastic, kunststof, tegels en muren (glad).

Productdesigner

Dat kan zeker! Een aantal artikelen hebben de optie om onze product ontwerper te gebruiken. Hier maakt u zelf een ontwerp voor de sticker in de hoogste mogelijke kwaliteit.

Wanneer u op “Ontwerpen” klikt, wordt een nieuw scherm geopend, waar u diverse aanpassingen kunt maken. Als u eerder een ontwerp heeft opgeslagen, kunt u dit uploaden. We bieden ook een selectie van door ons gemaakte ontwerpen om uit te kiezen. Uiteraard kunt u er altijd voor kiezen om uw eigen unieke ontwerp creëren.

Bij het creëren van uw eigen ontwerp heeft u de vrijheid om tekst, clip-art, vormen en afbeeldingen toe te voegen binnen de stickerafmetingen.
Door te werken in lagen heeft u meer controle over uw eigen ontwerp. Zodra uw ontwerp klaar is, plaatst u het in uw winkelmandje en kunt u uw bestelling plaatsen.
Wij ontvangen uw bestand en gaan onmiddellijk aan de slag!

Verzending en levering

De levertijd bedraagt doorgaans maximaal 4 werkdagen na betaling, afhankelijk van het soort sticker en de drukte. We streven ernaar de bestelling meestal binnen 2 werkdagen te verzenden. U ontvangt een e-mailmelding zodra de stickers zijn verstuurd.

Geen probleem! Indien uw bestelling met spoedt geleverd moeten worden dan adviseren wij u altijd contact op te nemen. Voor een spoedlevering reken wij wel extra kosten. Extra kosten zijn afhankelijk van een aantal elementen, bijvoorbeeld als wij een koerier in moeten zetten om de productie bij u af te leveren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij laten al onze stickers bezorgen door DHL.

Op de dag dat wij uw bestelling verzenden ontvangt u van ons een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Ja, het is zeker mogelijk om uw stickers op te halen. Onze klantenservice bevindt zich namelijk op dezelfde locatie als de productie. De koffie staat altijd klaar!

Mijn (afgeronde) bestellingen

Net zoals alle andere online winkels, zijn aankopen bij autodealerstickers.nl onderworpen aan de regels van ‘Kopen op Afstand’. Bij autodealerstickers.nl geldt het herroepingsrecht echter alleen het recht van retour op producten waaraan geen maatwerk is verricht.
Voor andere artikelen, zoals accessoires, standaard plakletters en muurstickers, geldt een 14-daagse bedenktijd. Het product kan binnen deze periode ongebruikt en in oorspronkelijke staat worden geretourneerd. Autodealerstickers.nl zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugbetalen.
Neem altijd eerst contact met ons op voordat u een artikel retourneert en bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Meestal starten we direct met het maken van de door u bestelde stickers. Zodra het productieproces gestart is, is het helaas niet mogelijk om uw bestelling aan te passen.
Neem voor alle zekerheid even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Mijn gegevens

Wanneer u zich registreert, heeft u de mogelijkheid om in de toekomst uw bestelgeschiedenis te bekijken en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen. Daarnaast kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen.

Overige vragen

Het verwijderen van stickers hangt af van verschillende factoren, zoals hechtingsduur, weersomstandigheden, ondergrond en het type sticker.
Minder goed gehechte stickers zijn gemakkelijker te verwijderen door deze eraf te trekken.
Voor stickers die steviger vast zitten, volg deze stap:

Verwarm de sticker licht met een föhn en verwijder de sticker voorzichtig terwijl de lijm zacht wordt. Eventuele lijmresten kunnen worden verwijderd met lijmverwijderaar, maar test dit eerst op een onopvallende plek om verkleuring te voorkomen.

Voor auto- en ruitstickers is het essentieel om de ondergrond grondig vetvrij te maken. Gebruik geen ruitreinigers, omdat die vaak een vettig residu achterlaten. Vermijd ook ammoniakhoudende reinigingsmiddelen. Gebruik in plaats daarvan alcohol of lauw water met afwasmiddel voor een optimale reiniging.

Al onze stickers hebben 5-7 jaar kleurgarantie bij normaal (buiten)gebruik.

Heeft u een idee voor een sticker dat u graag wilt gebruiken? Geen probleem, want wij kunnen de sticker uiteraard voor u maken. Neem contact met ons op, wij maken graag een mooie aanbieding voor u.