Logo Autodealerstickers.nl - Alle soorten stickers voor autodealers

Zoek een product

Klantenservice

Categorieën

Accessoires voor Autodealer stickers: Gemakkelijk in gebruik

Accessoires voor autodealers

Als u een autodealer bent die gebruik maakt van stickers om uw auto’s te promoten en te personaliseren, dan weet u hoe belangrijk het is om de juiste accessoires te hebben om uw stickers goed te monteren. Bij autodealerstickers.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw stickers snel, eenvoudig en professioneel aan te brengen. Wij bieden u een selectie van kwalitatieve en voordelige accessoires voor autodealers.

3M Surface Cleaner doekje

Een van de accessoires die u niet mag missen, is de 3M Surface Cleaner doekje. Dit is een speciaal doekje dat u kunt gebruiken om het oppervlak van uw auto’s grondig te reinigen en te ontvetten voordat u de stickers aanbrengt. Zo zorgt u voor een optimale hechting en een duurzaam resultaat.

Montage rakel voor stickers

Een andere accessoire die u nodig heeft, is de Montage rakel. Dit is een handig gereedschap dat u kunt gebruiken om de stickers glad en strak over het oppervlak van uw auto’s te strijken. Zo voorkomt u luchtbellen, vouwen en kreukels in uw stickers. De montage rakel is gemaakt van kunststof en heeft een zachte rand die de laklaag niet beschadigt.

De rolmaat, want meten is weten

Een laatste accessoire die u kunt gebruiken, is de rolmaat. Dit is een praktisch hulpmiddel dat u kunt gebruiken om de afmetingen van uw auto’s en uw stickers op te meten. Zo kunt u de stickers precies op de juiste plaats en in de juiste verhouding aanbrengen. De rolmaat is gemaakt van metaal en heeft een automatische vergrendeling.

Accessoires direct bestellen uit de webshop

Accessoires voor autodealers kunt u eenvoudig en goedkoop bestellen bij autodealerstickers.nl. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw stickerbenodigdheden. Wij leveren u niet alleen de beste stickers voor autodealers, maar ook de beste accessoires voor autodealers.
Bestel nu uw accessoires voor autodealers op onze website en maak het monteren van uw stickers tot een fluitje van een cent!